Menu

Međunarodna konferencija: ‘JUST SPORT – Borba protiv dopinga u rekreativnom okruženju’

Zagreb, 18. svibnja 2018.
Međunarodna konferencija pod nazivom ‘JUST SPORT – Borba protiv dopinga u rekreativnom okruženju’, održati će se u Opatiji, u hotelu Royal 5. lipnja 2018. godine.

Na konferenciji će se okupiti domaći i strane predstavnici nacionalnih anti-doping agencija iz 8 zemalja te javnih institucija iz Hrvatske i Europe, čiji je interes i obaveza sprečavanje dopinga u rekreativnom okruženju. Ovo je u Hrvatskoj prva međunarodna konferencija na temu borbe protiv dopinga u rekreativnom okruženju.

JUST SPORT je međunarodni projekt borbe protiv dopinga u rekreativnom okruženju, sufinanciran iz Erasmus+ Sport programa te od strane Vlade Republike Hrvatske. Vodeći partner je Riječki sportski savez, uz projektne partnere iz Švedske, Slovenije, Bugarske, Portugala i Italije.

Cilj projekta je podizanje svijesti među rekreativnim sportašima o štetnosti i nekontroliranom konzumirnaja steroida, hormona, anabolika, stimulansa, i drugih suplemenata.

Mole se učesnici koji su zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji da prijavu izvrše putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sudjelovanje na konferenciji ne podliježe plaćanju kotizacije, a za sve sudionike osigurano je osvježenje i ručak, te prigodan poklon.

Program konferencije možete preuzeti ovdje

na vrh članka